Advies:

Door theoretische en operationele ATC- kennis te delen kunnen wij rechtstreeks advies uitbrengen aan instanties en bedrijven.

Dit doen wij door mee te werken in (verander-) projecten, vaak al vanaf de conceptfase maar ook tijdens het tot stand komen van een z.g. “concept of operations” (Conops) of de review daarvan tijdens de ontwikkelingsfase.

 

system-engineering
System life cycle (ISO/IEC/IEEE, 2015)

 

Hoe eerder wij bij een project betrokken worden hoe beter omdat wij zo engineers en ontwikkelaars vanaf de start kunnen helpen een product te ontwikkelen dat in de ATC- praktijk een grote kans op acceptatie en introductie zal maken.
Waar het ATC-concepten betreft zullen operationele verkeersleiders altijd  betrokken moeten worden bij de uiteindelijke besluitvorming m.b.t. acceptatie , zij zullen het immers moeten uitvoeren.
Onze ambitie is om een concept dermate goed aan de praktijk te laten aansluiten dat de kansen op acceptatie en invoering zullen worden vergroot.

De vraag naar vervoer door de lucht zal de komende jaren verder toenemen. Wij doen ons best de (technische) ontwikkelingen te volgen om nieuwe mogelijkheden te benutten bij het nadenken over (toekomstige) ATC-operaties.

 

                                                                      eureka-einstein

En wij gaan verder:

Tijdens onze medewerking aan uw projecten zullen wij uw ATC-kennis en begrip verder vergroten waardoor u in de toekomst ook zelfstandig tot een betere besluitvorming kunt komen .

Daarnaast verzorgen wij gerichte trainingen.

Bent U geïnteresseerd of heeft U vragen? contact schiphol-toren3

Offerte afbeeldingOfferte afbeelding